Kuntotutkimukset Joensuun ja Itä-Suomen alueella

Kuntotutkimuksessa selvitetään tarkemmin rakenteissa havaitujen vaurioden laajuutta ja syitä. Kuntotutkimus edellyttää yleensä rakenteiden avaamista.

Kuntotarkastuksessa määritetään kohteet, joiden kunnon selvittäminen vaatii tarkempaa tutkimusta ja rakenteen avaamista. Rakenteen avaamisella selvitetään rakenteen alkuperäiset toteutustavat sekä mahdolliset ja piilevät mikrobikasvustot. Myös teknisten järjestelmien kuntoa selvitetään tarkemmin kuntotutkimuksen avulla.

Ensin tehdään kuntotarkastus kuntotutkimuksen pohjaksi.

Kuntotutkimuksen hinta muodostuu toimenpiteiden laajuudesta.

  • Purkutöistä
  • Rakenteiden kunnon selvittämistä
  • Useita näytepaloja (esim homeitiöiden epäilykset)
  • Laboratoriokokeita, joilla näytepalat varmennetaan
  • Putkistokuvauksia
  • Sisäilman laadun selvittämistä

Teemme kosteuskartoituksia ja kuntotutkimuksia Joensuun ja Itä-Suomen alueella.

 

Kalustoa on riittävästi: Ilmatiiviyden mittausaitteet, lämpökamera, monipuoliset mittalaitteet, erilaiset purku- ja porauslaitteet ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Miksi valita Talotiikeri Oy?

Asiantuntijuus

Talotiikeri Oy:n koulutettu henkilöstö tekee rakennuksiin energiatodistuksia, ilmatiiviysmittauksia ja kuntotarkastuksia. Toimenkuvaan kuuluu myös lämpökamerakuvaukset, kosteusmittaukset sekä lämmitysjärjestelmien säätö- ja optimointitehtävät. Käytössämme on nykyaikaiset mittalaitteet. Teemme CAD-ohjelmistolla rakennusten arkkitehti- ja rakennesuunnittelua.

Osaaminen

Talotiikeri Oy pysyy sovitussa aikataulussa ja tarjoaa asiakkaille monipuolista ja hyvää palvelua. Olemme panostaneet koulutukseen ja henkilöstöllämme on 10 suoritettua insinööritutkintoa. Tällä hetkellä tutkimme uusiutuvan energian eri mahdollisuuksia pientalojen energian tuottamiseen.Tyytyväiset asiakkaa

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä – Hommat käynnistyvät heti ja toiminne sovitun aikataulun mukaan. Teemme AINA kirjallisen sopimuksen asiakkaan kanssa. Olemme esimerkiksi tehneet lähivuosina lähes 1000 kpl energiatodistuksia taloyhtiöille ja pienrakentajille. Yhteistyö asiakkaiden kanssa on toiminut loistavasti ja palaute on ollut kannustavaa.Jätä viesti tai pyydä tarjous


Soita meille +358 45 6131 244

palvelemme ma - pe. Myös iltaisin